FotoAlbum

 

?, ?. Vart åker vi sedan tro...

Familjen Eng.se

den bästa familjen

 

Kreta, Grekland. Vi blev bjudna på en resa av Björn och Märit som bjöd med sig alla barnen och barnbarnen. Vi bodde på ett litet trevligt hotell med all-inklusive.

 

 

Mahmutlar, Turkiet. Vi lånade Farfars lägenheten i turkiet och fick resan betald av Morfar :) . Morfar tog vi även med oss och vi hade en underbar semester med bad och marknader mm.

 

 

Sal, Kap Verde. Vår mycket efterlängtade familjeresa. Vi reste med våra döttrar Maja 5år och Emilia 6 månader så vi packade med oss mycke barnmat, blöjor mm. Resan var underbara men lite synd att Pappa Johan blev sjuk nästan halva resan.

 

?, ?. Vart åker vi sedan tro...

 

Side, Turkiet. Vi (Johan, Mona och Maja) åkte tillsammans med mormor Sinikka. Vi bodde på ett STORT hotell med all-inklusive.

Det fanns flera poolområden och vid ett fanns det flera vattenrutschkanor.

 

Saaremaa och Tallinn, Estland. Ännu en gång blev vi bjudna på en stugsemester inkl. färgebiljett av Morfar, (Pasi). Det blev en sensommarresa och därför inte så mycket bad men vi han med Spa på Saaremaa, en tur i gamla stan i Tallinn och mycket annat.

 

?, ?. Vart åker vi sedan tro...

 

?, ?. Vart åker vi sedan tro...

 

Hällestrand, Strömstad. Liten tripp till Farfar och Farmor i Strömstad. Där blev det bad, kanot, makrillfiske och krabbfiske.

 

Ramkvilla, Småland. Vi hyrde en stuga i Småland som Pasi betalade. Vi hade en underbar vecka med bad och fiske. Vi firade midsommar i en annan närliggande by. Pasi stannade i stugan och fiskade när jag, Mona och Maja åkte till Vimmerby för att besöka Astridlindgrens värld, vilken underbar dag med massa skoj och strålande sol.

 

?, ?. Vart åker vi sedan tro...

Copyright © All Rights Reserved